اخبار ویژهاسلایدجامعهمیراث

درخششی از جنس گردشگری خوراک

به گزارش خبرنگار روزنا: مسابقات بین‌المللی «دِلیشِز» ازبکستان امسال با حضور بیش از ۴۰ کشور برگزار شد و تیم ملی آشپزی ایران به رهبری خانم دکتر سوینج موسوی ـ داور رسمی و افتخاری وردشف ـ توانست یکی از موفق‌ترین کارنامه‌های خود را رقم بزند.

 

در جریان این رقابت‌ها که از ۶ تا ۸ آذرماه در تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار شد، خانم لعیا بابایی با ارائه غذاهای گیاهی و دسرهای اصیل ایرانی موفق به کسب مدال طلا و مدال نقره شد.

همچنین خانم طاهره مجیدی در بخش ماهی مدال برنز و در کنار آن، در بخش دسر نیز سرتیفیکیت رسمی مسابقات را به دست آورد.

 

تیم ملی ایران با ارائه غذاهای سنتی در قالب فاین‌داینینگ و همچنین معرفی و سرو دمنوش‌ها و شیرینی‌های اصیل ایرانی در بخش جانبی برنامه، توجه ویژه داوران و شرکت‌کنندگان بین‌المللی را به فرهنگ غذایی کشورمان جلب کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا