
اخبار ویژهاسلایدجامعهمیراث
درخششی از جنس گردشگری خوراک
به گزارش خبرنگار روزنا: مسابقات بینالمللی «دِلیشِز» ازبکستان امسال با حضور بیش از ۴۰ کشور برگزار شد و تیم ملی آشپزی ایران به رهبری خانم دکتر سوینج موسوی ـ داور رسمی و افتخاری وردشف ـ توانست یکی از موفقترین کارنامههای خود را رقم بزند.
در جریان این رقابتها که از ۶ تا ۸ آذرماه در تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار شد، خانم لعیا بابایی با ارائه غذاهای گیاهی و دسرهای اصیل ایرانی موفق به کسب مدال طلا و مدال نقره شد.
همچنین خانم طاهره مجیدی در بخش ماهی مدال برنز و در کنار آن، در بخش دسر نیز سرتیفیکیت رسمی مسابقات را به دست آورد.
تیم ملی ایران با ارائه غذاهای سنتی در قالب فاینداینینگ و همچنین معرفی و سرو دمنوشها و شیرینیهای اصیل ایرانی در بخش جانبی برنامه، توجه ویژه داوران و شرکتکنندگان بینالمللی را به فرهنگ غذایی کشورمان جلب کرد.





